Ga naar hoofdinhoud

I am Moerhoeve Star-dochter wint vrijspringen

Bij Sportstal Vanderhasselt in Wambeek organiseerde het BWP Gewest Wambeek zijn jaarlijkse wedstrijd vrijspringen voor jonge paarden en pony’s. I Am Moerhoeve Star leverde met de merrie Isytope Z van Gauthier Houzé de winnaar bij de 3-jarigen. Zij kwam als tweede in de ring en meteen wist zij de juryleden Herman Van Den Broeck en Joris De Wachter te overtuigen. 

Op de tweede plaats eindigde Chaiton F Z (v. Clinton) van Frederik en Eric Dekens. Colors Bounty vd Pluishoek Z (v. Captain van Overis Z) van Stroobants – Fockaert behaalde de derde plaats. De vierde plaats was voor Jolando Di Luna Z (v. Jiqueenturo di Luna). Op een ex aequo vijfde plaats kwam Nikita de Walput (v. Chacco Blue) en Natal (v. Elvis ter Putte).

In de reeks voor tweejarige paarden was de overwinning voor de merrie Orfana Van De Ultrahoeve (v. Dakar VDL) van Noella Van Den Neucker. Otis J&L (v. For Passion D’Ive Z) van Jonas Sunaert behaalde de tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Oh My Star Van Strijtem (v. I Am Moerhoeve Star) van Marc en Kristof De Pauw. Cixi De Kestemont Z (v. Candillo Z) en Oberon Van De Coninckshoeve (v. Elvis Ter Putte) werden vierde en vijfde.

Er werd begonnen met de reeks voor pony’s. Die werd gewonnen door Red Star Optimus (v. Goliath van de Groeneweg). Hector Optimus (v. Triomphe de Riverland) en Romulus Optimus (v. Goliath van de Groeneweg) werden tweede en derde. Deze drie pony’s werden voorgesteld door hun eigenaar Optimus Agro.

In totaal verschenen er zo’ n zestig paarden in de ring.

Bron: Equnews.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

.
Lees ook