Ga naar hoofdinhoud

Jessica Springsteen de baas in Wellington

Met Kashmir van Schuttershof-telg Davendy S schreef de Amerikaans amazone Jessica Springsteen vandaag de 34.000 dollar gedoteerde speedklasse op naam in Florida. Ze verwees met haar rit landgenoten Andrew Ramsay en Lillie Keenan naar respectievelijk de tweede en derde plaats.

De hoofdrubriek van vandaag, verreden gedurende de zevende week van het Winter Equestrian Festival, kreeg een bejubelde winnares. Springsteen snelde in 57.50 seconden met de twaalfjarige BWP’er Davendy S, die tot medio 2014 furore maakte onder het zadel van de Franse Eugénie Angot, door de finish. Ruim een seconde sneller dan de nummer twee, Andrew Ramsay.

Ramsay zadelde Welfare (v. Pacific), waarmee hij zich in de openingsrubriek van deze week zich ook al als tweede kwalificeerde. De pas achttienjarige amazone  Lillie Keenan vervolledigde de top drie met Balance (v. Cantos), die eerder uitkwam onder Piet Raijmakers Jr.

Voor Venezuela werden Emanuel Andrade en Nokia de Brekka (v. Quick Star) vierde. Ier Shane Sweetnam en Cardento-zoon Cyklon completeerden de top vijf.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook