Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling sterk van start in Gijon

Met de Casall-nazaten Curcuma en Zypern is Jur Vrieling sterk begonnen aan CSI Gijon, dat vandaag in Spanje van start is gegaan. In de rubriek voor zes- en zevenjarigen was de ruiter succesvol met de hengst Curcuma. Daarnaast deed hij met de merrie Zypern goede zaken in het 1,40 m.

Voor de zes- en zevenjarigen stond een parcours over 1,30/1,35 m direct op tijd op het programma. Vrieling en de Holsteiner Curcuma – die hij sinds vorig jaar zomer in de internationale sport uitbrengt – sprongen een foutloze ronde in 72,61 seconden. Daarmee eindigde het duo op de vierde plaats.

Zege voor snelle Bettinger

De rubriek kwam op naam van Marc Bettinger. De Duitser stuurde de zevenjarige merrie Celina (v. Canstakko) in de snelle tijd van 68,78 seconden over de finish.

Vrieling nogmaals in top 5

Met de Holsteiner merrie Zypern – die Vrieling net als Curcuma rijdt voor een Italiaanse eigenaar – behoorde de ruiter tot de vijftien foutloze combinaties van de 64 starters. De tijd van 72,05 seconden bracht hen op de vijfde plaats. Met een foutloze rit in 66,75 seconden pakte Dermott Lennon de winst. Dat deed de Ier met Gelvins Touch (v. Touchdown).

Klik hier voor de uitslagen van de zes- en zevenjarigen.

Klik hier voor de uitslagen van het 1,40 m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook