Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Carrera verkocht aan Al Sharbatly

Exclusief
Willem Greve met Carrera
Lauw van Vliet en gebroeders Van Manen hebben Carrera (Larino x Conter) verkocht. De KWPN-hengst werd succesvol in de internationale sport uitgebracht door Willem Greve en gaat zijn carrière nu voortzetten onder nieuwe eigenaar Abdullah Al Sharbatly.

Willem Greve had Carrera de afgelopen drie jaar onder het zadel en bemiddelde bij de verkoop aan Al Sharbatly. “Abdullah heeft hem hier uitgeprobeerd en dat ging heel goed. Toen was het gauw bekeken”, vertelt Greve. “Vooral voor de tweede proeven is Carrera een ongelofelijke prijzenpakker en dat maakt hem voor Abdullah interessant.”

Op de markt

Hoewel het vertrek van Carrera sportief jammer is voor Greve, was verkoop altijd het doel. “Carrera werd niet zo veel gebruikt in de fokkerij en was op de markt. Als er dan een koper komt en het past allemaal dan weet je dat hij gaat vertrekken.”

Super concourspaard

Greve kijkt terug op een mooie tijd met de nu elfjarige schimmelhengst. “Carrera was voor mij een super concourspaard en we hebben veel gewonnen. Lauw en Van Manen hebben mij al die jaren helemaal m’n eigen ding laten doen en dat was voor mij als ruiter een hele fijne situatie.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook