Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw ruiterwissel voor Casall-zoon Alicante

Jerome Guery met Alicante. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De KWPN-goedgekeurde hengst Alicante (v. Casall) die in augustus dit jaar verhuisde naar de stallen van de Braziliaanse ruiter Marlon Modolo Zanotelli, verschijnt binnenkort in de ring met weer een nieuwe ruiter in het zadel. Het is nu de Italiaan Piergiorgio Bucci die de teugels heeft overgenomen.

De twaalfjarige schimmelhengst, die door Ronald Nowee uit Oude Niedorp werd gefokt, heeft in de loop der jaren meerdere ruiters versleten. Julia Houtzager-Kayser, Chloë Vranken, Absel Saïd en Jérome Guéry verschenen eerder al in de ring met Alicante.

Bucci start de hengst op CSI3* Poznan.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook