Ga naar hoofdinhoud

Oranje feestje met Australisch randje bij 5-jarigen

James Paterson-Robinson, hier met Amarillo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CSI Valkenswaard werd vanmiddag de finale voor vijfjarigen verreden. De Australische ruiter James Paterson-Robinson, die al jaren in Nederland woont, won de rubriek met de KWPN-ruin Heiniken (v. Spartacus TN). Demi van Grunsven volgde met de KWPN-merrie Hucinta (v. Namelus R) als tweede. De als derde geëindigde Eric van der Vleuten jr. maakte het Nederlandse feestje compleet.

De voor Waldeman Horses in Putten rijdende James Paterson-Robinson finishte met Heiniken in de snelle tijd van 66,37 seconden en beleefde daarmee een geslaagd debuut. De ruiter vormt pas enkele dagen een combinatie met de vosruin die eerder in de klasse B werd uitgebracht.

Op bijna drie seconden achterstand volgde Demi van Grunsven. Eric van der Vleuten jr. maakte de top drie compleet. Hij reed de SF-hengst Cabinet Noir (v. Mylord Carthago) in 69,69 seconden door het parcours.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook