Ga naar hoofdinhoud

Quadesch en Ricore Courcelle bij Aymeric de Ponnat

Aymeric de Ponnat Foto Dirk Caremans/FEI

De Franse springruiter Aymeric de Ponnat heeft de beschikking gekregen over de negenjarige Quadesch Courcelle (van Cacao Courcelle) en de achtjarige Ricore Courcelle (van Quaprice). De beide paarden zijn opgeleid tot het 1.50m-niveau door Pierre Alain Mortier. Aymeric de Ponnat vertelt aan Studforlife dat hij hoge verwachtingen van de paarden heeft en hij denkt dat Ricore wel een waardige opvolger kan worden voor zijn toppaard Armitages Boy.

Ricore is een half-broer van de oud-wereldkampioen bij de zeven-jarigen Jazz Band Courcelle terwijl Quadesch Courcelle een zoon is van de  internationale merrie Hirsute Courcelle die werd gereden gereden door Jean-Michel Martinot. Hirsute is de zuster van Ernest. Deze goedgekeurde Selle Francais hengst sprong op het hoogste niveau met de Japanner Toshiki Masui.

Bron Studforlife.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook