Ga naar hoofdinhoud

Roelofsen en Rikkert succesvol in 1.40m

Zowel Dominique Roelofsen als Kirsten Rikkert wisten zich vanochtend tijdens de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva in de top 3 te rijden. In de 1.40m Silver rubriek werd Roelofsen tweede terwijl Rikkert als derde eindigde. 

De Britse Carmen Edwards voorkwam dat de overwinning in Nederlandse handen kwam. In de speedproef stuurde zij KWPN-er Zarissa in 64.84 seconden naar de snelste tijd. Dominique Roelofsen had met Capri Rubertha R bijna 4 seconden meer nodig om de finishlijn te passeren. De tijd van 68.33 seconden leverde haar de tweede plek op. Nipt derde werd Kirsten Rikkert met No Fear vd Tichelrij Z. Deze combinatie volbracht het parcours foutloos in 68.39 seconden.

Robert Vos viel ook in de prijzen. Hij werd met Ciana Z 18e. De overige Nederlandse ruiters speelden geen rol van betekenis.

1.35m

Ander Nederlands succes was er in de 1.35m Gold Tour. Marc Houtzager werd met Sterrehof’s Eddie Blue in deze rubriek vijfde. De zege ging naar de Belgische Dominique Hendrickx met Artemise du Houssoit. Francis Connors werd met Capitol Cruis tweede. Jamal Rahimov mocht met Cassius de derde prijs ophalen. Laura Klaphake en Clarissa 134 werden vierde.

Klik hier voor de uitslagen van de 1.40m Silver Tour.
Klik hier voor de uitslagen van de 1.35m Gold Tour. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook