Ga naar hoofdinhoud

Roosje Brouwer zet zegereeks voort

Nadat Roosje Brouwer al overwinningen in Wierden en Neeroeteren had behaald, voegde ze daar vanmiddag de overwinning in de kleine Grote Prijs in Parijs aan toe. Als enige Nederlandse deelneemster in deze rubriek was ze een contingent Franse combinaties te snel af.

Veertien combinaties streden in de barrage om de hoofdprijs en Roosje Brouwer ging op de achtjarige Sri Aladdin (v. Quasimodo Z) met de 7750 euro naar huis. Ze reed de barrage bijna een seconde sneller dan de nummer twee: Flavio Abreu Bernardes op AD Welcome du Petit Vivier, een zoon van Flamenco De Semilly, voor Brazilië en de Fransman Margaux Rocuet met Qualifying de Hus (v. Quantum).

Klik hier voor de uitslag, met video’s.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook