Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans wint Joker-springen in Maastricht

Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Wout-Jan van der Schans sprong zojuist in de 1,40m-rubriek met Joker in Maastricht de meeste punten bij elkaar met Eloma's Blue SFN en schreef daarmee de zege op zijn naam. Gianni Govonni was met Winn Winn de enige buitenlandse combinatie in de top 5, hij werd tweede.

Van der Schans sprong met de goedgekeurde KWPN-hengst van Mr. Blue 1460 punten bij elkaar en finishte in 64,76 seconden. Govonni kwam in totaal uit op 1300 punten met de Chin Chin-dochter en stopte de klok op 65,48 seconden.

Sneller

Frank Schuttert was met Denver de Liebre Z (v. Diamant de Semilly) ruim een halve seconde sneller dan Van der Schans, maar verzamelde maar 1290 punten. Daarmee mocht Schuttert zich achter het Italiaanse duo opstellen voor de prijsuitreiking. Jur Vrieling was nog een stuk sneller dan zijn landgenoten en Govonni, maar hij kwam met Dallas VDL (v. Douglas) uit op in totaal 1220 punten en daarmee op de vierde plaats.

Top vijf

Aniek Poels maakte met Quick Hamlet  (v. Quick Lauro Z) de top 5 compleet. Het duo sprong 1190 punten bij elkaar in 67,66 seconden en was daarmee ruim een halve seconde sneller dan Yuri Mansur, die met Casaktie  (v. Cascari) evenveel punten verzamelde.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook