Ga naar hoofdinhoud

Snels en I’m Special de Muze domineren 1,45m-rubriek in Neumünster

Zoï Snels, hier met I'm Special de Muze - Foto: Equitaris/Tanja Becker
Het liep al tegen het einde van de 1,45m-rubriek direct op tijd op het CSI in Neumünster toen Zoï Snels met de hengst I'm Special de Muze van Team Nijhof in de ring kwam. Op weergaloze wijze reed Snels de zoon van Emerald naar de snelste tijd en trok de overwinning naar zich toe. Arne van Heel kwam even later nog dicht bij met Navajo 233, hij strandde op vier tiende en werd tweede. De Duitse Kendra Claricia Brinkop werd de Hannoveraan Verdinale derde.

De BWP-hengst I’m Special de Muze stond er super aan onder Zoï Snels. Hij was snel in wendingen en heel voorzichtig. Snels snoepte ruim een seconde van de tijd af waarmee de Zweedse Jenny Johansson met Clippo 3 (v. Casall) aan de leiding ging en zette 54,35 seconden op het scorebord.

Direct na Zoï Snels deed Kendra Claricia Brinkop een moedige poging om de snelste tijd te verbeteren. Met 55,38 seconden was ze net iets sneller dan Johansson en werd uiteindelijk derde met de Verdi-dochter Verdinale.

Arne van Heel was vervolgens goed onderweg met Navajo 233. Met de zoon van Nabab de Reve kwam Van Heel tot op vier tiende, 54,79 seconden was goed voor de tweede plek. Ook Robert Vos kon aan het einde van de rubriek geen veranderingen in het klassement aanbrengen. Vos haalde het gas er wat af toen hij een springfout kreeg met Don Gretzky (v. Corlensky).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook