Ga naar hoofdinhoud

Team H&M heer en meester in Gothenburg

Malin Baryard-Johnsson hier met H&M Cue Channa 42 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Malin Baryard-Johnsson en Peder Fredricson hielden de Zweedse eer hoog in vijf sterren rubriek over 1,45 meter. Fredricson kon niet tippen aan de snelle tijd van Baryard. Zij finishte met H&M Second Chance (v. Carland) in 22.56 seconden. 

Fredricson werd knap tweede door in 23,19 seconden het parcours foutloos af te leggen met H&M Carat Desire (v. Carinjo).

Top vijf

Steve Guerdat zette de derde tijd neer met de Heartbeat-zoon Albfuehren’s Happiness. Michael Jung bewees in Gothenburg opnieuw dat hij naast de beste eventingruiter ook zeker een niet onverdienstelijk springruiter is. Met fischerChelsea (v. Check In) noteerde hij de vierde tijd van 23,58 seconden. De vijfde prijs werd in ontvangst genomen door de Italiaan Emanuele Gaudiano met zijn KWPN-er Einstein (v. Clinton).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook