Ga naar hoofdinhoud

Trailer voor Arthur da Silva

Foto De Paardenkrant

In de belangrijkste wedstrijd van de Z-Tour van vanmiddag, een 1.45m-rubriek met barrage, was €23.000 prijzengeld te verdelen. De Zwitser Arthur Da Silva met La Toya III (v. Fortuin Z) reed achthonderdste van een seconde sneller in de barrage dan Katharina Offel met Pour le Poussage (v. Polytraum). Daarmee won hij een trailer.

Gerco Schröder was de beste Nederlander met Urban Hero (v. Centurion Montfort). Hij eindigde op een twaalfde plaats. Niels Knape met BMC Veyron (v. Indoctro) eindigde veertiende en Aniek Poels met Popcorn (v. Picasso Z) zeventiende.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook