Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe paarden voor Todd Minikus

Katharina Offels Grand Prix-paard Vita 24 en Clouwni van Emanuel Andrade zijn aan de Amerikaan Todd Minikus verkocht. Minikus wil met een van zijn twee toppaarden Babalou en Quality Girl meedoen aan de Olympische Spelen en heeft nu met de twee nieuwe aanwinsten een goede aanvulling op zijn stal.

De 11-jarige Carinjo-dochter Vita 24 was sinds september 2015 bij Katharina Offel onder het zadel, nadat zij de teugels had overgenomen van Gert Jan Bruggink. Op haar Facebookpagina schrijft Offel dat ze het kwaliteitsvolle paard graag had willen houden, want “ze ging als een speer”. Ze was blij de Holsteiner merrie te mogen rijden. Vorig jaar vekocht Offel ook al B Once Z en Charlie naar Amerika.

De Holsteiner Clouwni vertrok uit de stallen van Emanuel Andrade naar Todd Minikus. De 13-jarige zoon van Colman was onder Marlon Modolo Zanotelli bijzonder succesvol voordat hij naar Andrade ging. Zanotelli werd onder meer vijfde met Clouwni op de wereldruiterspelen in Caen. Vanaf 2014 had Andrade wisselend succes met het paard, zoals hij zelf zegt: “Een ongelooflijk paard, maar het was nooit mijn type.” Clouwni was dan ook niet voor Andrade het paard voor de Olympische Spelen.

Bron Horses/World of Showjumping/Noellefloyd.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook