Ga naar hoofdinhoud

Tweede plek voor Lisa Nooren in Arezzo

Lisa Nooren hier met BardestherFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de driesterren rubriek over 1,40m in Arezzo was Lisa Nooren vanmiddag met Bardesther de enige buitenlandse combinatie in de top drie. Massimo Grossato eiste voor thuispubliek de eerste plaats op en Roberto Arioldi eindigde achter Nooren op de derde plaats.

Nooren liet de elfjarige Cardento-dochter foutloos over de streep galopperen in een tijd van 59,54 seconden. Hiermee was het duo iets meer dan een halve seconde langzamer dan Grossato en Benz Z (v. Balou du Rouet), die in 59 seconden aan de finish kwamen. Het Rabo Talent van vorig jaar was vervolgens op haar beurt bijna een seconde sneller dan Arioldi en Chiclone (v. Cornado). De Italiaanse ruiter liet de achtjarige schimmelruin  in 60,34 seconden finishen.

Top vijf

De top 5 werd verder compleet gemaakt door twee niet-Italiaanse combinaties. De Franse ruiter Paul Delforge kwam met Terre du Banney (v. Crown Z)  in de vierde foutloze tijd aan de finish en hij werd gevolgd door de Colombiaan Rene Lopez met de KWPN-ruin Big Brother (v. Untouchable).

Amber Fijen zette ook een foutloze rit neer met El Corrado, maar de tijd van Gran Corrado-zoon was niet snel genoeg voor een plek in de top 5 en leverde de zevende plek op.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook