Ga naar hoofdinhoud

Tweede zege Andrew Kocher en Zantos II in Tryon

Andrew Kocher en Zantos II Photo Credit ©Sportfot.

Twee dagen geleden liet Andy Kocher al van zich spreken op het Tryon International Equestrian Center, op overtuigende wijze won de Amerikaan de eerste rubriek met de KWPN’er Zantos II. Vannacht deed hij het dunnetjes over door op de Solitair-zoon met twee seconden voorsprong op Shane Sweetnam de Grand Prix te winnen. Adrienne Sternlicht nam met Toulago de derde plaats voor haar rekening.


“Deze overwinning betekend veel voor me. Mijn vader komt uit deze streek en is hier al vanaf het begin.” aldus Andrew Kocher. Zantos, die Kocher pas sinds deze zomer rijdt, heeft bewezen een top instelling te hebben. Ook in de barrage van de 3*-Grand Prix waarvoor acht combinaties zich hadden geplaatst, liet Kocher met de KWPN’er het sterke veld gemakkelijk achter zich. Zowel Adrienne Sternlicht als Laura Kraut hadden twee ijzers in het vuur. Sternlicht was met Pius Schwizers voormalige springpaard Toulago (v. Toulon) foutloos in 38,238 seconden. Met Cristalline (v. Cristallo I) reed ze ook foutloos in de zesde tijd. Laura Kraut had met Confu (v. Contact Me) vier strafpunten en met Nouvelle, ook van Solitair, kreeg ze acht strafpunten.

De meeste concurrentie in de barrage had Kocher echter te duchten van Shane Sweetnam. De Ier reed de achtjarige Main Road (v. Heartbeat) naar, wat uiteindelijk bleek, de tweede tijd, 37,982 seconden. Zantos en Kocher snelden in 35, 836 seconden over de finish.

Nick Dello Joio met Corlida en  Ali Wolff op Quirie 2 werden met hun nul rondes vier de vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook