Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten tweede in 1,45m rubriek Madrid

Maikel van der Vleuten met Dana Blue in de Gemeente De Wolden Grand Prix. Foto: Jeroen Spoolder

Maikel van der Vleuten maakte een goede start in Madrid. In de 1,45 meter rubriek wist hij zijn 10-jarige merrie Dana Blue (v. Mr. Bleu) naar een tweede plaats te rijden. De eerste plaats kwam in handen van de Franse Julien Epaillard.

Julien Epaillard reed met de 10-jarige Instit de Jucaso (v. Cooper van de Heffinck) in deze twee-fasen rubriek naar een tijd van 26,60 seconden. Maikel van der Vleuten reed een snelle ronde, maar kon met 28,39 seconden niet tippen aan de tijd van Epaillard. De derde plaats kwam in handen van de Amerikaanse Laura Kraut. Zij noteerde met haar merrie Whitney (v. Indoctro) een tijd van 28,68 seconden. De vierde plaats kwam in handen van Bassem Mohammed met Argelith Squid (v. Salito) en de vijfde plaats was voor de Belgische Jerome Guery met Kel’star du Vingt Ponts (v. Kannan).

Familie van der Vleuten in de prijzen

Ook Eric van der Vleuten viel binnen de prijzen. Hij reed zijn 12-jarige Casall-dochter Wunschkind foutloos in 30,43 seconden naar een negende plaats. Marc Houtzager nam de 13de plaats in ontvangst. Hij reed Sterrenhof’s Edinus (v. Padinus) rond in 31,98 seconden.

Bekijk de volledige uitslag hier

Bron Paardenkrant/Horsesnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook