Ga naar hoofdinhoud

Winst voor Van Asten en Ehrens in Brabant

Mathijs van Asten

Mathijs van Asten behaalde zojuist de overwinning in de Big Tour in het Brabantse Asten. De 1.45 rubriek telde twaalf starts voor de barrage. Met de snelle tijd van 27.62 seconden bleef Van Asten met Artistic (v. Chin Chin) de nog voor Oekraïne uitkomende Katharina Offel met de hengst Umeunig Z voor. Onlangs werd bekend dat Offel per 1 januari 2016 weer voor Duitsland zal gaan rijden, zie 'Katharina Offel rijdt vanaf 2016 weer voor Duitsland'

Pieter Keunen reed Cavalier-nakomeling Alban naar de derde plek, gevolgd door Joy Lammers met Gigolo van de Broekkant (v. Heartbreaker). De Belg Jens Nijs noteerde vier strafpunten in de barrage met Camiro Z, dit leverde hem de vijfde plek op.

Robbert Ehrens naar winst in de Medium Tour
In de Medium Tour (1.40) was het Ehrens die aan het kortste eind trok met Guidam-zoon Vivolinus. Met zijn snelle foutloze rit gaf hij Pieter Keunen met Mojito (v. Krunch de Breve) het nakijken. Niels knape stelde zich met Ustinov-nakomelinge Anatevka als derde op.

Marriet Hoekstra reed BWP’er Wimphof’s Hinde naar de vierde plek, de Belg Jens Nijs met Chocolade Z (v. Chellano Z) maakte de top vijf compleet.

Klik hier voor de uitslagen van de 1.40 rubriek.
Klik hier voor de uitslagen van de 1.45 rubriek.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook