Ga naar hoofdinhoud

Veel landelijke wedstrijden afgelast, Joffra Schaap-Greve zet zich in voor De Kroo

Springsport
Foto Lonneke Ruesink

Steeds meer landelijke wedstrijden moeten door hevige concurrentie worden afgelast. Zo dreigt ook de wedstrijd Jumping Indoor Nieuwland in het Zeeuwse Nieuw- en Sint Joosland van de kalender te verdwijnen. Onder aanvoering van Joffra Schaap-Greve hebben Joffra zelf, Gaby Maarse, Arnold Boerenkamps en Martin de Kroo de handen ineen geslagen om een poging te doen de wedstrijd toch door te laten gaan.

Joffra deed een oproep op Facebook aan collega ruiters en amazones om zich in te schrijven voor de meerdaagse wedstrijd op het ruitersportcentrum De Kroo. De wedstrijd waar de amazone zelf, samen met haar man, de familie Maarse en Arnold Boerenkamps, al jaren komt.”Het kan toch niet zo zijn dat wij springruiters zo’n prachtige accommodatie van de kalender laten gaan?!?” schreef Joffra.

250 deelnemers

Bij 250 voorinschrijvingen voor 15 november gaat het concours door, en daarmee is de uitdaging gezet. Het drie-daagse programma begint op vrijdag 11 januari met het BB tot en met het ZZ. Zaterdag is wederom BB tot en met ZZ, en op de zondag B tot en met 1.40m.

Bron: Facebook/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook