Ga naar hoofdinhoud

81-jarige gewond na val van paard

Foto Lonneke Ruesink

Een bejaarde man raakte zaterdagmiddag in Lage Vuursche gewond bij een val van zijn paard. Het paard van de 81-jarige man steigerde waardoor de man zijn balans verloor en tegen een boom viel.

Twee dames zagen hoe de man ten val kwam en schakelden hulp in. Ze konden hem zelf niet bereiken omdat het slachtoffer zich achter een hek bevond. Andere getuigen zagen kans om over het hek te klimmen en verleenden eerste hulp. De man is daarna per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Bron: Horses / Dichtbij.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “81-jarige gewond na val van paard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook