Ga naar hoofdinhoud

Arnd Bronkhorst genomineerd voor Zilveren Camera

De genomineerde foto: Nick Skelton met Big Star Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Nederlandse paardenfotograaf Arnd Bronkhorst is genomineerd voor de Zilveren Camera voor Hippische sportfotografie. De trofee zal bij het CHIO in Aken uitgereikt worden. Uit ruim 100 inzendingen is Arnds foto gekozen als één van de drie beelden die voor de prijs in aanmerking komen.

De foto van Arnd is genomen in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen, te zien is hoe Nick Skelton met Big Star naar het goud jaagt. Naast Bronkhorst zijn de Fransman Eric Knoll en de Nieuw-Zeelandse Libby Law genomineerd. De winnaar wordt op 22 juli in het hoofdstadion in Aken bekend gemaakt en mag €2.500,- mee naar huis nemen.

Jury

Ieder jaar wordt tijdens het CHIO Aken (14-23 juli) de Zilveren Camera uitgereikt. De jury bestaat dit jaar uit Christophe Bricot (de winnaar van de Zilveren Camera van vorig jaar), Rob Ehrens (bondscoach Nederlandse springteam), Andreas Müller (Executive Director, Zeitungsverlag Aachen), Erich Timmermanns (Directeur Advertising & PR, Sparkasse Aachen) en Frank Kemperman (voorzitter ALRV). Zij kozen de genomineerden uit meer dan 100 inzendingen van over de hele wereld. “Het is niet makkelijk om slechts drie genomineerden te kiezen uit zoveel verschillende en professionele foto’s omdat iedere individuele foto weer een anders speciaal moment in de paardensport laat zien” vertelt Kemperman.

Bron: Persbericht CHIO Aken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.