Ga naar hoofdinhoud

Australische dierenarts en fokker Amanda Shoobridge plotseling overleden

De Australische dierenarts, fokker en Grand Prix-amazone Amanda Shoobridge is gisteren onverwachts overleden op 38-jarige leeftijd. Ze was afgereisd naar Londen voor bezoek aan een internationale conferentie voor dierenartsen. Na aankomst in Londen werd ze onwel, raakte bewusteloos en overleed.

Amanda was CEO en dierenarts van de Australische stoeterij Revelwood waar onder andere de KWPN-hengst OO Seven ter dekking staat.

Amanda laat haar achtjarige dochter Annabel achter.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook