Britt Dekker in DWDD over PaardenpraatTV

Realityster Britt Dekker schoof gisteren aan bij De Wereld Draait Door en om daar te vertellen over haar populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV, dat 115.000 abonnees telt en 1,5 miljoen views per maand heeft. 

Britt zat bij DWDD om te praten over het succes van de vlogs én haar eigen – niet geheel onverdienstelijke – carrière als amazone. Afgelopen weekend reed ze mee in de Symphonica Horse Show op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch en aankomend weekend komt ze aan de start op de Noord-Hollandse kampioenschappen.

Ook een serieuzer onderwerp passeerde de revue: de vader van Britt Dekker kwam ten val in zijn bakkerij. Helaas was hij niet meer te redden. Hij bleek zich te hebben aangemeld als donor. Zijn organen helpen anderen aan een beter leven.

Bekijk hier de hele DWDD-uitzending


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/DWDD

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.