CHIO Rotterdam neemt afscheid van algemeen directeur Jan de Mooij

Jan de Mooij. Foto: Dirk Willem Rosie

Jan de Mooij treedt, in goed onderling overleg met het bestuur, per medio oktober 2018 terug als algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. De Mooij gaat zich onder meer toeleggen op zijn eigen onderneming en wil zich nog meer gaan richten op de internationale verbindingen tussen (hippische) sport en economie.

Als gevolg van het afscheid van Jan de Mooij wordt de directie teruggebracht naar twee personen. Dit zijn Fred Rozendaal als algemeen toernooidirecteur EK’s 2019 en Ton van Egmond als financieel directeur. Het bestuur gaat op zoek gaan naar een nieuwe algemeen directeur CHIO Rotterdam voor de periode vanaf 2020.

Internationale ontwikkeling

Jan de Mooij was van 2011 tot 2014 bestuurslid van het CHIO Rotterdam en verantwoordelijk voor de portefeuille commercie. Sinds oktober 2014 is hij algemeen directeur van het CHIO Rotterdam, Hippische Alliantie Rotterdam en per april 2017 tevens commercieel directeur van de drie FEI Europese Kampioenschappen, die in augustus 2019 plaatsvinden in Rotterdam. Naast de toekenning van de organisatie van de drie EK’s 2019, heeft De Mooij samen met het CHIO team gewerkt aan de verdere internationale ontwikkeling van het CHIO Rotterdam.

Bron: CHIO

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.