Ga naar hoofdinhoud

Clarissa Crotta’s Cassinja verkocht

Clarissa Crotta, West Side van de Meerputhoeve
Foto De Paardenkrant

De achtjarige Cassinja (v. Cassini I) is verkocht naar de Verenigde Staten. Cassinja werd gereden door de Zwitserse amazone Clarissa Crotta. De Olympische amazone Alison Firestone zal Cassinja voortaan rijden.

Crotta boekte vele successen met Cassinja in jonge paarden rubrieken. Cassinja was in eigendom van Crotta’s sponsor Stephan Stamm. “Ik zal Cassi erg missen, maar ik ben blij dat ze verhuisd naar zo’n goede stal met zo’n fantastische amazone die haar zal blijven uitdagen”, liet Crotta weten.

Bron: Horses / Worldofshowjumping.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook