Delaveau grijpt op 0,01 seconde naast tweede overwinning - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Delaveau grijpt op 0,01 seconde naast tweede overwinning

Fransman Patrice Delaveau is zijn deelname aan de Hong Kong Masters vandaag uitstekend begonnen. Hij zegevierde al in de openingsrubriek en eindigde vervolgens in de tweede en laatste wedstrijd van vandaag op slechts 0,01 seconde achterstand van de winnaar op de tweede plaats. Hij stuurde Ornella Mail HDC in 64,62 seconden door het 1,45m-parcours.

De Oekraïnse Katharina Offel zegevierde. Zij was de allersnelste met Olivia de Nantuel. De Zwitser Pius Schwizer werd derde met Ulysse. In deze rubriek kwamen geen Nederlanders in actie. Wel verschenen de Belgen Ludo en Olivier Philippaerts in de ring. Zij eindigden respectievelijk als tiende en elfde.

Vrijdag en zaterdag staan de belangrijkste rubrieken op het programma. Zaterdag valt er vanaf 20.15 uur plaatselijke tijd (7 uur vroeger in Nederland) 122.500 dollar te verdienen in de Gucci Gold Cup. Een dag later staat om 19.45 uur plaatselijke tijd de Longines Grand Prix op het programma. Deze rubriek is gedoteerd met 700.000 dollar aan prijzengeld.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook