Ga naar hoofdinhoud

Eldorado van de Zeshoek ‘elite’ hengst BWP

Afgelopen zaterdag werd op de BWP Hengstenkeuring de dekhengst Eldorado van de Zeshoek (Clinton x Toulon) elite verklaard. De hengst van Team Nijhof treedt daarmee in de voetsporen van vader Clinton en overgrootvader Heartbreaker.


Eldorado van de Zeshoek, die tegenwoordig succesvol is in de internationale springsport onder Hanno Ellermann, voldoet aan de criteria die het BWP stelt aan ‘elite’ hengsten. Eldorado springt momenteel op 1,50m-niveau en is een zoon van de internationale springmerrie Bijou Orai (Toulon x Calypso III). Behalve bij het BWP is Eldorado ook bij het KWPN, NRPS en Oldenburg-International goedgekeurd.

Bron: Horses / Team Nijhof

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook