Ga naar hoofdinhoud

Eloma’s Blue SFN en Wout-Jan van der Schans aan leiding zesjarigen

Het Springpaarden Fonds Nederland heeft alvast goede zaken gedaan richting de finaledag van de Isah Cup voor zesjarigen. Eloma's Blue SFN (Mr. Blue x Tygo) en Wout-Jan van der Schans sprongen zojuist overtuigend naar de leiding in het tussenklassement van de KWPN Kampioenschappen.


In een ijzersterke rit van topruiter Wout-Jan van der Schans kwam de Mr. Blue-zoon Eloma’s Blue SFN optimaal tot zijn recht. Daarmee gaan de springruiter uit Nijkerk en het SFN-paard met slechts drie plaatsingspunten de finaledag in.

De KWPN-hengsten maakten een extra goede indruk, waaronder Elton John TN (Clearway x Kannan) die voorlopig de tweede plaats inneemt in het tussenklassement. Onder de zeer getalenteerde jonge ruiter Zoï Snels toonde Elton John zich constant als altijd en sprong hij – weliswaar iets op zijn eigen manier – heel gemakkelijk en safe over het technisch lastige parcours. Ook Extase (Casall x Lancer II), Elvaro (Calvaro x Heartbreaker), Entertainer (Warrant x Corland) en Blom’s Ever Blue (Zirocco Blue VDL x Indorado) sprongen foutloos. Laatstgenoemde had de eerste dag jammerlijk een fout.

De derde plaats in het tussenklassement is voor Michael Greeve met Eddie Blue (Mr. Blue x Larome) – halfbroer van Eloma’s Blue SFN. Plaats vier wordt ingenomen door Bart Bles met Lord Sandro DDH-zoon El Divo uit Grand Prix-springmerrie Balaboeska DDH en de vijfde plek is voor Stal Hendrix-amazone Oda Charlotte Lyngvar met Escada (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco).

Klik hier voor alle resultaten van de Isah Cup.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook