Ga naar hoofdinhoud

FNRS heeft nieuw bestuur

Foto Lonneke Ruesink
De ledenraad van de FNRS heeft op 30 september een nieuw bestuur bekrachtigd, en daarmee is formeel de opvolging geregeld voor het in augustus afgetreden bestuur.

Het nieuwe bestuur van de FNRS bestaat uit Constans Manganas (voorzitter), Richard Kiekebeld (penningmeester), Vincent Valk, Rob van der Voort en Henk Berghuis.

Constans Manganas:”Het nieuwe bestuur van de FNRS heeft bij haar aantreden Adriaan Vonk en Ellen Kroese van Van Spaendonck Branch Advies gevraagd om een analyse van de huidige situatie en een plan van aanpak voor het vervolg te maken. Het bestuur en de werkorganisatie gaan onder begeleiding van Van Spaendonck Branch Advies verder werken aan verbeterslagen in de werkorganisatie, de verenigingsstructuur en in de inhoudelijke koers. Het nieuwe bestuur heeft Adriaan Vonk aangesteld als interim directeur voor een periode van 6 maanden”,

Vonk: ”Er speelt veel bij de FNRS. Het kan en moet op veel vlakken beter. Uitgangspunt voor verbetering zijn de behoeften en wensen van leden. Kernvraag is: Hoe ziet de toekomst van de ondernemer er uit, hoe houdt die ondernemer zijn onderneming gezond en wat vraagt dat van ons als FNRS? Met een duidelijk toekomstbeeld en inhoudelijke focus kan de FNRS meer toegevoegde waarde voor haar leden realiseren. Ik zie er erg naar uit om in nauwe samenspraak met de leden en samen met bestuur, medewerkers en externe partners te werken aan de verdere ontwikkeling van de vereniging.”

Bron: Horses / FNRS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.