Ga naar hoofdinhoud

Gert-Jan Bruggink en Pia-Luise Aufrecht getrouwd

Pia-Luise Aufrecht en Gert-Jan Bruggink. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de website van Stal het Oosterbrook laten Gert-Jan Bruggink en Pia-Luise Aufrecht weten in het huwelijksbootje te zijn getreden. Bruggink ging eind vorig jaar op zijn knieën op de vooravond van Pia-Luise’s 40e verjaardag.

De meest gesteld vraag is: “En, hoe voelt het?” maar volgens het kersverse bruidspaar is het niet zo’n groot verschil omdat ze al zo lang samen zijn. Ze schrijven een wonderbaarlijk mooie dag te hebben gehad.

Bruggink en Aufrecht zijn ouders van Marlyse en Julian die natuurlijk niet mochten ontbreken op het bruiloftsfeest. De dag na de bruiloft werd ook de doop van Julian gevierd.

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook/StalhetOosterbrook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook