Ga naar hoofdinhoud

Goutal wint CSI2* GP in Wellington

Gisteren heeft Brianne Goutal met haar Onira de met 50.000 dollar gedoteerde Grote Prijs in Wellington gewonnen. Ze stuurde haar Nimmerdor-zoon in 38,96 seconden foutloos rond. Tweede werd Todd Minikus, eveneens met een KWPN’er, namelijk Macoemba (v. Zeoliet).

Goutal mocht 16.500 dollar opstrijken na haar overwinning. Ze was één van de vier barragekandidaten en samen met Minikus één van de twee foutloze barragisten. Minikus had met Macoemba 40,60 seconden nodig om foutloos rond te komen.

De derde plaats was voor Laura Kraut met de ervaren Jubilee d’Ouilly (v. Palestro II). De combinatie kreeg in de barrage één springfout, maar zette een razendsnelle tijd van 36,01 seconden neer. Vierde werd Luis Larrazabal met de KWPN’ers G&C Sacramento (v. No Limit). Hij kreeg vier strafpunten in de barrage in een tijd van 38,90 seconden.

De twee sterren-rubriek liep over van bekende KWPN-paarden. Zo ook de ooit aangewezen hengst Lansdowne (ex. Wietvot, v. Guidam) onder Conor Swail. De combinatie kreeg vier strafpunten. Ook de voormalig VION-winnaar Zerly (v. Querlybet Hero) verscheen aan de start. Onder de Amerikaanse amazone Christine McCrea kreeg de merrie vier strafpunten.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook