Ga naar hoofdinhoud

Gregory Wathelet en Egano van het Slogenhof de snelste in Londen

Gregory Wathelet hier met Forlap DC. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Vorige week zaterdag wist Gregory Wathelet nog de GCT Grand Prix van Chantilly op zijn naam te schrijven. Vanmiddag won hij opnieuw in de 1.45m / 1.50m rubriek. Tijdens de Global Champions Tour CSI5* in Londen, welke direct op tijd werd verreden, greep Wathelet de overwinning met zijn Egano van het Slogenhof (v. Electro).  Met een tijd van 55,19 was hij de snelste. Scott Brash en Hello Annie (v. Contendro I) finishten in 55,13 seconden, goed voor de tweede plaats. Roger-Yves Bost reed met Nippon d'Elle naar de derde plaats in een tijd van 56,36 seconden. 

John en Robert Whitaker zaten elkaar op de hielen en werden uiteindelijk vierde en vijfde. John Whitaker stuurde Ornellaia (v. For Pleasure) in een tijd van 56,65 seconden over de finish. Robert Whitaker was met 57,03 seconden iets langzamer en werd vijfde met USA Today (v. Heartbreaker).

Maikel van der Vleuten en Kisby (v. Kaiserwind) werden met een foutloze rit in een tijd van 58,08 seconden zesde. Gerco Schröder en Glock’s Zaranza (v. Karandasj) liepen tegen vier strafpunten aan en werden daarmee 17e.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.