Ga naar hoofdinhoud

Grote namen als SFN Zenith en Glock’s London aan de start in Saint Lo

Willem Greve met Carrera

Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Willem Greve en Wout-Jan van der Schans zijn onder andere dit (lange) weekeinde afgereisd naar Frankrijk om in Saint Lo te springen. Willem Greve won gisteren met zijn hengst Carrera de CSI 3* 1,45 m klasse (in 55,51 seconden).

Derde werd Glenn Knoester met Empire (in 57,66 seconden). Wout-Jan van der Schans wist D’angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) naar de zevende plaats te sturen door foutloos te rijden in 59,44 seconden. De laatste foutloze combinatie was Gerco Schröder met Glock’s London. Hij eindigde op de zestiende plaats. Achttiende werd Jeroen Dubbeldam met Gioia van het Neerenbosch. Hij kreeg een balk in tijd van 57,12 seconden.

Zenith SFN

Ook Zenith SFN verscheen gisteren aan de start in de CSI 3* in St. Lo, maar dan in de 1,40 m rubriek. Jeroen Dubbeldam eindigde in die rubriek als beste Nederlander op de twaalfde plaats. SFN Zenith sprong foutloos in 69,81 seconden. De rubriek werd gewonnen door de Fransman Thomas Lambert, die met zijn merrie Thalie St Loise foutloos door het parcours wist te springen in een tijd van 54,94 seconden.

Ook Willem Greve sprong zich nog in de prijzen met zijn foutloze ronde in 70,37 seconden met de merrie Calanta. Direct achter hem plaatste Gerco Schröder zich met zijn paard Cenzo. Zij waren de laatste foutloze combinatie (in een tijd van 70,66 seconden) en gelijk ook de laatste combinatie die nog in de prijzen viel.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook