Ga naar hoofdinhoud

Grote opkomst bij Salinero lookalikeverkiezing *video*

De Salinero lookalikeverkiezing afgelopen zaterdagmiddag bij Anky van Grunsven bracht 52 amazones met hun pony naar Erp. Zij streden allemaal om de prijs: meerijden op Indoor Brabant.

Op Indoor Brabant neemt Salinero afscheid van het publiek met zijn allerlaatste kür.

Van 180 aanmeldingen zijn er, op basis van de foto’s, 52 paarden uitgenodigd om in Erp aanwezig te zijn bij de Salinero lookalikeverkiezing. En die 52 combinaties waren er allemaal. Uiteindelijk kozen Anky en de show director van Indoor Brabant Frank Kemperman 24 combinaties uit. Deze combinaties mogen op donderdag 14 maart meerijden in de grote piste van Indoor Brabant.

Klik hier voor de video.

Bron: Horses/Omroep Brabant

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook