Harrie Smolders veilt zijn Longines-ereprijzen voor goed doel

Op de eliteveiling afgelopen weekend in Lier kwamen naast paarden twee bijzondere items onder de hamer. Dat waren het Longines-horloge en de statiedeken die Harrie Smolders eerder dit jaar op de Global Champions Tour in Chantilly verdiende na zijn winnende rit met Emerald (v. Diamant de Semilly). De twee ereprijzen werden geveild voor 7.000 euro, dat bestemd is voor een goed doel.

De opbrengst van 7.000 euro komt ten goede aan Heidi Vermeulen – een medewerkster van Harrie Smolders’ werkgever Euro Horse – en haar kinderen. Bij het 3,5-jarige dochtertje van Vermeulen werd eerder dit jaar een hersentumor geconstateerd.

Om de alleenstaande moeder een financiële steun te geven in deze zware periode, kwamen Smolders en Axel Verlooy van Euro Horse op het idee om het horloge en de deken te veilen.


Harrie Smolders en Emerald in de ereronde op de Global Champions Tour in Chantilly.
Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman/Doneeractie

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.