Ga naar hoofdinhoud

Jens van Grunsven tweede bij CCV Prijs in Arnhem

Bij de CCV prijs op Outdoor Gelderland werd de jonge Jens van Grunsven vanmiddag tweede met Cika (v. Can Cun La Silla). Het duo kwam foutloos door de barrage in 44,29 seconden en zette daarmee de beste Nederlandse prestatie neer.

De winst in deze rubriek ging naar de Amerikaan Wilton Porter die zijn Holsteiner hengst Caletto Cabana (v. Cassini) in 43,26 seconden foutloos rondsprong. Derde werd Roberto Previtali uit Italië met Sirius du Granit (v. Orlando).

Veel Nederlanders

De driesterrenwedstrijd over 1,50m begon vanmiddag met een deelnemersveld van 68. De eerste ronde leverde naast enkele verrassingen ook een behoorlijk aantal foutloze combinaties op. Dat gaf een ruim deelnemersveld voor de barrage, met daarin acht Nederlanders.

Ook Johnny Pals deed goede zaken, hij werd met A Lee Spring Power (v. Argentinus) uiteindelijk vierde. Vijfde werd Marc Houtzager met Mr. Europe (v. Mr. Blue), de zesde plaats was voor Hendrik-Jan Schuttert met Balboa Hs (v. Tygo) en Glenn Knoester werd zevende met Clint Easter (v. Clinton).

 

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Eén reactie op “Jens van Grunsven tweede bij CCV Prijs in Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.