Ga naar hoofdinhoud

Juliëtta Sione overtuigt de jury met 86 punten

Onder Lars op 't Hoog liep Everdale-dochter Juliëtta Sione overtuigend naar de zege in de IBOP van Berlicum. Met 86 punten liet de merrie haar concurrenten op afstand. Ook Jillz (v. Everdale) en Julavanck PP (v. De Niro) behaalden een score boven de 80 punten. 

Deze Juliëtta Sione kreeg van de jury een negens op galop, houding en balans en rijdbaarheid. Verder kreeg de merrie louter 8,5-en. Alleen op de stap kreeg merrie ‘slechts’ een acht. De Everdale-nazaat werd gefokt van C.W.A. Broers uit Oisterwijk en is in eigendom van Lars op ’t Hoog.

Boven de 80

Jillz (Everdale x Scandic) liep naar 83 punten. Deze merrie is gefokt door en in eigendom van  J. & S.C.E. VAN Eekeren uit Bergen op Zoom. Met 81 punten volgde Julavanck PP (v. De Niro) op de derde plaats. Uit de moederlijn van deze merrie komt ook de goedgekeurde hengsten Gunner KS en Polansky.

Fokkers succes voor Peter Bleeker

Vandaag stond Peter Bleeker al te boek als de fokker van de IBOP-topper in Eemnes. Daar slaagde Isabella B met 80 punten. In Berlicum liep zijn fokproduct Isabeau B (v. Desperado) naar 77,5 punten. Isabeau’s moeder is Reine B. De moeder van Isabeau is de volle zus van de oma van Isabella.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook