Maikel van der Vleuten grijpt 1,45 m Jumping Amsterdam

Maikel van der Vleuten, VDL Groep Eureka

Foto De Paardenkrant

Maikel van der Vleuten won vanmiddag met VDL Groep Eureka (Chin Chin x Quidam de Revel) de 1,45 m Provincie Noord-Holland prijs. Het podium was gevuld met jonge ruiters, want Sjaak Sleiderink werd tweede, gevolgd door toptalent Bertram Allen.


Maikel van der Vleuten reed Eureka in 29,11 seconden naar de overwinning. Sjaak Sleiderink zadelde zijn W Zarah (v. Rubert R) en reed in 29,45 seconden naar de tweede plek. Daarmee klopte hij één van Europa’s grootste talenten: Bertram Allen. De achttienjarige Ier reed Kannan-dochter Molly Malone V in 30,09 seconden naar de derde plek.

Voor Leon Thijssen en Haertthago (v. Heartbreaker) zat er een vierde plek in. Jos Lansink reed Zerlin M – het springfenomeen van Egbert Schep – naar de vijfde plek. De zoon van Berlin en kleinzoon van Concorde finishte in 30,52 seconden.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.