Van de Mheen derde in pony Jumping Trophy

Elise van de Mheen en Ensilla Foto: FotoTrailer.

Na een spannende strijd in de Jumping Trophy voor de pony’s ging vanmorgen de overwinning naar Harry Allen. Hij vormt met Aughnashammer een snelle combinatie. Zij noteerden een tijd van 52,57 seconden in het parcours over 1,30 meter. Dit was goed voor de overwinning.

Maar het vuur werd Allen goed aan de schenen gelegd door de Zweedse Julia Hallberg. Zij finishte met de KWPN-er Zabrino (v. Perion) in 52,72 seconden.

Nederlandse amazones

Elise van de Mheen kwam al als vierde aan start. Zij zette meteen de tijd op scherp, maar niet scherp genoeg voor de overwinning. Met Ensilla (v.Luron) had zij 53,86 seconden nodig om het parcours foutloos af te leggen. Het leverde haar de derde prijs op.

Ook Julia Engelsman legde het parcours over 1,30 meter foutloos af, maar deed er 65,40 seconden over. Hierdoor viel ze met Blackwoodland Rock (v. I love you Melody) net buiten de prijzen.

De andere Nederlandse amazone in deze rubriek, Pam Nieuwenhuis, noteerde vier strafpunten met haar pony Zeppe van de IJsseldijk (v. Zodiak)

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.