Ga naar hoofdinhoud

Mulder wint 1,40m Balkbrug

Pim Mulder won afgelopen zondag bij Indoor Klein Oever in Balkbrug het 1,40m. Hij deed dit met Amigo (v. Casco), het paard waarmee hij al meerdere puissance-wedstrijden op naam schreef. De tweede plek was voor Bert-Jan Zuidema met de grootramige UB 40 (v. Voltaire). Hans van der Kolk werd derde.

Mulder had 35,61 seconden nodig om foutloos rond te komen in de barrage, ruimschoots sneller dan zijn concurrentie. Zuidema stuurde UB 40 in 38,06 seconden naar de finish. Hans van der Kolk had met zijn Guidam-dochter Lumen Ulady 39,64 seconden nodig.

De vierde prijs was voor Shanice Roozeboom met Hold Up Premier-nazaat Windsor, gevolgd door Angelique Hoorn met Zascal (v. Ovidius).

Het ZZ werd eerder die zondag gewonnen door Martijn Veenstra met de hengstenmoeder Luimstra’s Adea (v. Indoctro). Veenstra stuurde de moeder van Everglade VDL (v. Kashmir van Schuttershof) in 35,53 seconden naar de eerste plek.

De eerste groep van de klasse Z werd zondag gewonnen door Lennard Vink met Bux Bunny (v. Padinus). Met 30,48 seconden was hij een fractie langzamer dan Angelique Hoorn, die met Biranka (v. Ginus) de tweede groep Z won in 30,39 seconden.

Het M-, L- en B-springen werd eerder die week verreden in Balkbrug. De overall-winnaar in de klasse M werd de jonge amazone Beau Graatsma met Casanova W (v. Wizzerd). Ze won in 33,23 seconden. In L was de overall-overwinning voor Yvet Oude Hendriksman met Olinda (v. Armstrong). Het B-springen werd ook door een amazone gewonnen. De eerste plek ging naar de negentienjarige Marije Groener met de Harley VDL-zoon Davidson. De combinatie kreeg 83,0 stijlpunten toebedeeld van de jury.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses / Indoor Klein Oever

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook