Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe bestuursleden voor FNRS

Foto Lonneke Ruesink
De ledenraad van de FNRS heeft vorige week groen licht gegeven voor de benoeming van twee nieuwe bestuursleden, te weten mevrouw Ruud Pruijsten-Timmermans en mevrouw Ingeborg Wind-Middel. De dames brengen specifieke expertise met zich mee op het gebied van welzijn, recht en ruimtelijke ordening. 

Met de installatie van de twee bestuursleden heeft de FNRS een nieuwe stap gezet in de professionalisering van de brancheorganisatie.

Ingeborg Wind-Middel is werkzaam op een advocatenkantoor en beschikt over expertise op het gebied van het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu) en hippisch recht. Daarnaast heeft zij ruime ervaring op het gebied van beïnvloeding van wetgevingsprocessen bij de overheid.

Ruud Pruijsten-Timmermans is vanuit LLTB, LTO Noord en SRP actief (geweest)  in verschillende vakgroepen en werkgroepen in de paardenhouderij. Ze heeft door de jaren heen een sterk ‘paardennetwerk’ opgebouwd en heeft veel dossierkennis op het gebied van paardenwelzijn, I&R, omgevingsbeleid en ondernemerschap.

Bron: FNRS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.