Politieagente brengt paard terug na ongeluk

Politieagente van team Dongemond brengt paard terug naar de manege Bron: Facebook

Vanmiddag kreeg het politieteam Dongemond een spoedmelding dat een zestienjarig meisje van het paard was gevallen. Het letsel leek eerst ernstig, maar bleek achteraf mee te vallen. Na afloop besloot de agente van team het paard van het zestienjarige meisje terug te brengen naar de manege.

Het zestienjarige meisje was samen met een vriendinnetje onderweg met de paarden toen het ongeluk gebeurde. Na afloop wilde de politie het vriendinnetje met twee paarden terug sturen naar de manege. Daarom reed één van de politieagentes de tinker terug.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
3 reacties op Politieagente brengt paard terug na ongeluk
  1. 1

    Jammer dat deze agente een heel slecht voorbeeld geeft door zonder cap op het paard te stappen!! Beetje jammer.

  2. 2

    Ja, stom dat de politiek niet standaard een cap in haar uitrusting heeft….Duhhhh

  3. 3

    Duhhh Teun! Daarom moet ze er ook niet op gaan zitten! Aan de hand had toch ook prima gekund?! Het is fijn dat ze willen helpen, maar de politie heeft wel een voorbeeldfunctie!