Ga naar hoofdinhoud

Renbaan Duindigt verkocht voor 12 miljoen

Renbaan Duindigt, die al een behoorlijke tijd te koop stond, is verkocht aan Kuynder BV voor twaalf miljoen euro met vijftien jaar sportgarantie. De sector is daarmee verlost van een forse hypotheekschuld en een jaarlijkse rentelast van drie ton.

Zakenman Wieger de Ruiter, die bemiddelde in de verkoop, maar vorige maand overleed, was lang tevergeefs in gesprek met Arabische en Chinese kopers. Uiteindelijk sprong een onderneming zijn familie in de bres om Duindigt te redden.

Hoe de toekomst van Duindigt er precies uit komt te zien zal komende tijd duidelijk worden.

Bron: Horses.nl – Paardenkrant

Lees ook:
Nederlandse Draf- en Rensport nog niet uit zwaar weer – 24 augustus 2015
Mogelijke overname Duindigt door Arabische partij – 15 april 2014

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook