Ga naar hoofdinhoud

Ricoré Courcelle verder onder Daniel Bluman

De Columbiaan Daniel Bluman, momenteel in Rio met de KWPN-hengst Apardi, heeft een nieuw paard op stal. Het gaat om de SF-hengst Ricoré Courcelle, die eerder door de Franse ruiter Aymeric de Ponnat op het hoogste niveau werd gereden.

Met De Ponnat liep de elfjarige hengst recent op het CSI4* van Bourg-en-Bresse en het CSI3* in Megève. Vorig jaar maakte hij deel uit van het Franse team dat de Nations Cup in Gijon won.

Ricoré Courcelle – halfbroer van voormalig wereldkampioen bij de zevenjarigen Jazz Band Courcelle – werd aangekocht door Tal Milstein en vervolgt zijn carrière nu onder de in Florida gevestigde Bluman.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/GrandPrixReplay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook