Ga naar hoofdinhoud

Ron van Eerden eerste Lid van Verdienste van de FNRS

Ron en Marja van Eerden
Op 12 januari is Ron van Eerden uitgeroepen tot het eerste Lid van Verdienste van de FNRS. De manege-eigenaar uit Assendelft kreeg deze bijzondere eretitel als blijk van waardering voor zijn dertigjarig lidmaatschap en tomeloze inzet voor de federatie.

Ron en Marja van Eerden startten in 1985 hun bedrijf, Hippisch Centrum de Delft in Assendelft. In datzelfde jaar sloot het bedrijf zich aan bij de FNRS. Van Eerden heeft 25 jaar in het bestuur van de FNRS gezeten, waarvan een groot aantal jaar als vicevoorzitter. Hij is tevens een van de grondleggers van het FNRS Ruiteropleidingen en het daaruit voortvloeiende Ruiterpaspoort, dat in 2016 15 jaar bestaat. In zijn rol als bestuurslid is hij zeer actief geweest met het promoten van het Ruiterpaspoort bij de FNRS-leden.

Feestelijk

Namens het bestuur en de directie reikte directeur Haike Blaauw de oorkonde uit op de feestelijke nieuwjaarsreceptie van de FNRS in Ermelo. Van Eerden reageerde enthousiast op zijn benoeming: “Ik heb 25 fantastische FNRS-jaren gehad en ik vind het een hele eer om nu tot Lid van Verdienste te zijn benoemd. De oorkonde krijgt natuurlijk een mooi plekje in de kantine!”

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.