De Ruijter overtuigt in Roosendaal

Met ruim 2,5 seconde voorsprong schreef Anouk de Ruijter met Fiorie (v. Zacharov) de overwinning in het 1,20 meter overtuigend op haar naam. Maureen Bonder volgde op een tweede plaats in 57,92 seconden met Con Coleur (v. Contendro I).

In het parcours stond de tijd erg krap, maar liefst vier ruiters noteerden één strafpunt en drie ruiters twee strafpunten voor tijdsoverschrijding.

Nederlands podium gedwarsboomd

De Oekraïense Alisa Danilova dwarsboomde een Nederlands podium. Zij eindigde op een derde plaats met haar BWP-hengst Desert Storm II (v. Clinton).

Twee keer Nalis

Rianne Nalis haalde in de rubriek over 1,20 meter twee prijzen. Met El Zorro VDP (v. Ukato) eindigde ze op een vierde plaats en met Cavanta (v. Vingino) op een achtste plaats.

Andere Nederlanders die een prijs wonnen waren: Kim Emmen met de Spartacus-merrie Flock (5e), Alzu Ohio (v. Optimum Vd Wellington) gereden door Lotte Teuns (9e) en Henk van de Pol met zijn Cornet Obolensky-zoon Cornetus (11e).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.