Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen troeft concurrentie af

Sanne Thijssen

Sanne Thijssen troeft haar concurrentie af in de 1.40m rubriek op de Kerstshow van Roosendaal. Met de KWPN-er Ulena reed de jonge amazone razendsnel door het parcours en gaf onder andere haar vader Leon Thijssen het nakijken.

Sanne Thijssen zette met de Baloubet de Rouet-nakomeling een scherpe tijd van 27.34 seconden neer in het barrageparcours. Pieter Kenis en de BWP-er Gines Van De Klunderd werden tweede met een tijd van 27.92 seconden. Morten Alexander Djupvik werd vandaag derde met de Zangersheide-gefokte Chanelle Z. Het duo finishte in een tijd van 30.01 seconden.

Op de vierde plaats eindigde Glenn Knoester met de Ukato-nakomeling Bluf met een tijd van 30.54 seconden. Vijfde in het klassement werden Albert Zoer en Charlie Chaplin, die het barrageparcours in 31.24 seconden uitreden.

In het barrageparcours bleven 19 combinaties foutloos, waaronder vier Nederlandse combinaties. Michel Hendrix en Baileys werden achtste, Wil Schellekens en Casander werden tiende, Kevin Jochems en Kadans Como werden elfde en Leon Thijsen was met Haertthago de laatste foutloze combinatie van deze rubriek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook