Springruiters maken uitstapje op de renbaan: Schipper de snelste

Foto: still Facebook

Normaal komen Rob Schipper, Alwin de Boer, Melvin Greveling, Emiel Richter, Hank Melse, Wesley Mulder, Remco Been en Theo Jansen elkaar regelmatig tegen in de springring. De heren besloten afgelopen maandag in een andere tact van sport de strijd met elkaar aan te gaan. Op de drafrenbaan van Dinslaken namen de heren plaats in een sulky: de winnaar Rob Schipper.

In een tijd van 1:22,1 won Rob Schipper Felinas Boy. De tweede plek met een ex aequo klassering werd bezet door Alwin de Boer met Babe en Melvin Greeveling met Melvin Greveling met Fernandos AS.

Afstand met de kopgroep

Daarna volgde Emiel Richter op enige afstand met een tijd van 1:23,6 gevolgd door Hank Melse, Wesley Mulder en Remco Been. Allen bekend als snelle barrageruiters, maar waren op een sulky toch iets minder grote snelheidsduivels. Theo Jansen haalde de finishlijn niet.

Nieuwe carrière

Voorlopig zullen de heren het hoogst waarschijnlijk bij de springsport houden. Het baanrecord op lag op 57:10 hier kwamen geen één van de heren bij de buurt.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.