Team Urban Youth Impact haalt 150.000 dollar binnen

Shane Sweetnam als Fred Flinstone Foto Sportfot

Team Urban Youth Impact, met Shane Sweetnam, Lindsey Tomeu en Sedona Chamblee, sprong naar de overwinning in de liefdadigheidswedstrijd op het Winter Equestrian Festival in Wellington. Met de zege in het estafette-springen haalde het team 150.000 dollar binnen voor hun goede doel. Met de wedstrijd werd een totaal bedrag van 1,5 miljoen dollar voor 35 goede doelen bij elkaar gesprongen.

De team bestonden uit een professional, junior en Young Rider en waren allemaal verkleed als figuren uit hun favoriete animatiefilms. Het winnende team met Shane Sweetnam, Lindsey Tomeu en Sedona Chamblee reden hun parcoursen als personages uit de Flinstone’s.

Snelle Flinstone’s

Alle drie de ruiters uit Team Urban Youth Impact waren foutloos in de snelste tijd van 85,27 seconden. Sweetnam en Tomeu maakten vorig jaar ook al deel uit van het winnende team.

Lilo & Stitch

Team Adopt a Family werd tweede in 94,02 seconden. De ruiters, verkleed als Lilo & Stitch, Sydney Shulman, Lilli Hymowitz en Hannah Patten haalden 125.000 dollar binnen. Ze werden op de voet gevolgd door het team van Tiffany Foster met Alexandra Crown en Alexandra Welles die als My Little Ponies 100.000 dollar ophaalden.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.