Ga naar hoofdinhoud

Thuiswinst voor Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani in Doha

Een week na de grote apotheose van de GCT, vond er deze week in Doha een manche van de Wereldbeker plaats. Net als vorige week, ging ook deze week de winst naar een thuisrijdende Qatari. Ali Bin Khalid Al Thani zadelde zijn topper First Devision (v. Andiamo Z) en pakte de winst voor Edwina Tops-Alexander die haar nieuw toptalent Inca Boy van het Vianahof (v. Diamant de Semilly) naar de tweede plaats stuurde.

De derde stek ging naar Ali Al Khorafi voor de Verenigde Arabische Emiraten. Hij zadelde Cheril (v. Guidam’s Sohn). Op vier eindigde Derin Demirsoy met Harry K (v. Equest Carnute). De winnaar van de GP vorige week Bassem Hassan Mohammed reed zijn Gunder naar de vijfde positie.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook